kaikki kategoriat
EN

Etusivu>Tuotteet>Sintrausuunisarja

Peite
Erittäin nopea jäähdytyspaineinen sintrausuuni räätälöity

Erittäin nopea jäähdytyspaineinen sintrausuuni räätälöity


Erityinen 2MPa-painiuuni, jossa on 2 tunnin erittäin nopea jäähdytystoiminto, on kehitetty vastaamaan kovametallin lämpökäsittelyvaatimuksia.
Soveltuu sementoituneen kovametalligradientin tuotantoon.
Soveltuu erityisen hyvin CNC-terien sintraukseen ja lämpökäsittelyyn kovametallityökalujen louhintaan. Se voi vähentää koboltin haihtumista ja luoda noin 50 μm ei-β-faasikerroksen sementoitujen kovametalliterien pinnalle hyvän sitkeyden ja korkean sitoutumislujuuden saavuttamiseksi päällysteen kanssa, mikä voi parantaa huomattavasti päällysteen romahtamisen kestävyyttä ja leikkausikää. terät.

Ota yhteyttä
Ominaisuus

Tehtävät
The extra-fast cooling for  function is added on the basis of sinter HIP furnace.
Jäähdytys 1400 ℃ - 100 ℃ alle 2 tunnissa täydellä latauksella.
Lyhyempi jäähdytysaika, parempi tuottavuus.

Precise Measurement & Control
Kaksitoiminen käyttöjärjestelmä automaattisella ohjauksella ja ystävällisellä tietokoneliitännällä. Käytä tarkkaa mittaustekniikkaa paineen, lämpötilan, virtauksen ja muiden parametrien varmistamiseksi tarkassa valvonnassa. Kattava tietojen varmuuskopiointitoiminto. Tuki kaukosäätimelle, etädiagnoosille ja järjestelmän ylläpidolle

Laadukas sylinterimateriaali
Erittäin pitkä käyttöikä kovahiilihuopaa eristävä kammio, jossa CFC-sisävuori. Käsitelty yli 2000 ℃ lämpötilassa, erittäin luja ja hyvä eristyskyky. Vastuksen havaitsemisjärjestelmä voi havaita lämmitysjärjestelmän vian oikeaan aikaan ja välttää uunin kuoren ja eristekammion vaurioitumisen.

Tekniset parametrit

1

2

TUTKIMUS